terapija z aparaturami

Tecar

Fiziooskrba.si - Tecar

Tecar je inovativna terapija, ki daje hitre rezultate in je zelo učinkovita. S posebnimi elektrodami dosežemo globinsko segrevanje tkiv, kar izboljša prekrvavitev in regeneracijo tkiv. Terapija nima negativnih stranskih učinkov in je zelo prijetna.

UPORABA: akutna in kronična bolečina v vratu, križu, hrbtenici, sklepih ali mišicah, akutne in kronične poškodbe, mišične zatrdline, zmanjšana gibljivost v sklepih, otekline, burzitis, tendinitis, slaba prekrvavitev tkiv, utrujene mišice, preventiva pred poškodbami, brazgotine.

Tecar ali diatermija je globinsko segrevanje tkiv z visokofrekventno elektromagnetno energijo. Terapija nima stranskih učinkov, je zelo učinkovita in da zelo hitre rezultate zdravljenja. Ta inovativna terapija pripomore k izboljšanju prekrvavitve in regeneracije tkiv in je namenjena čim hitrejši rehabilitaciji po poškodbah mišic in kit. Prednosti Tecar terapije so: odpravljanje bolečine (akutne ali kronične), izboljšanje gibljivosti (poveča raztegljivost kolagena), boljša prekrvavitev (arterijsko in vensko) in posledično hitrejša regeneracija in relaksacija mišic, stimulira obnovo in metabolizem tkiv, odpravljanje oteklin in brazgotin.

FIZIOOSKRBA.SI
Scroll to Top